Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Steamgifts και Giveaways


Όλοι μας γουστάρουμε τους διαγωνισμούς και τα δωράκια. Ποιον χαλάει να τσιμπήσει ένα καλό παιχνιδάκι για το steam του χωρίς κανέναν κόπο, απλά κάνοντας μόνο μερικά cliks; Για όσους από εσάς θέλετε λοιπόν να δοκιμάσετε την τύχη σας υπάρχει μέρος...

Και αυτό είναι το SteamGifts. To steamgifts λοιπόν είναι ένα site στο οποίο γίνονται διάφορα giveaways κλειδιών για steam (steam keys) και steam gifts. Τα giveaways αυτά γίνονται από χρήστες μέλη του steam που έχουν κάποιο παιχνίδι διπλό (συνήθως από κάποιο bundle) ή απλά επειδή θέλουν να κάνουν δώρο σε όλους εμάς.

Στο site αυτό μπορείτε να γίνετε μέλος όποτε θέλετε αλλά για να πάρετε μέρος στα giveaways πρέπει να έχετε steam λογαριασμό που η αξία του να είναι τουλάχιστον 100$. Αυτό γίνετε κυρίως για να μην έχει κάποιος πολλαπλά accounts και έτσι ανεβάζει τις πιθανότητες του να κερδίσει κάτι. Για να δείτε την αξία του δικού σας λογαριασμού δείτε εδώ.

Αν λοιπόν τηρείτε τις προϋποθέσεις μπορείτε να αρχίσετε να δηλώνετε συμμετοχή σχεδόν σε όλα τα giveaways. Και λέω σχεδόν γιατί ο δημιουργός του giveaway μπορεί να βάλει κάποιους επιπρόσθετους όρους, όπως να μπορούν να πάρουν μέρος μόνο μέλη κάποιου συγκεκριμένου steam group ή να παίρνουν μέρος μόνο Contributers κάποιου ποσού. 

Για κάθε συμμετοχή σας αφαιρούνται points. Το μέγιστο των πόντων που μπορείτε να έχετε είναι 300. Οι πόντοι ανανεώνονται κάθε φορά που κάποιος δίνει ένα παιχνίδι σε giveaway. Ανάλογα με την αξία του παιχνιδιού που χαρίζει, όλοι οι χρήστες παίρνουν πόντους (αν θυμάμαι καλά το 5% της αξίας του παιχνιδιού στο steam σε πόντους).

Οι πιθανότητες φυσικά είναι πολύ μικρές για όλους μας (πολλές φορές οι συμμετοχές περνάνε τις 3.000 για ΑΑΑ τίτλους) αλλά ποτέ δε ξέρεις αν θα σου κάτσει κάτι. Κανείς βέβαια δε χάνει τίποτα αν κάνει δέκα κλικ. Δε παίρνει πάνω από πέντε λεπτά το πολύ κάθε μέρα να δηλώσει συμμετοχή σε διαγωνισμούς. 


Giveaway: Με αυτόν τον όρο εννούμε πως κάποιος δίνει δώρο κάποιο παιχνίδι.

Steam Keys: Τα Steam Keys είναι κλειδιά, κωδικοί που χρησιμοποιούμε στο steam για να βάλουμε ένα παιχνίδι στη συλλογή μας, στο library μας ώστε να μπορέσουμε να το κάνουμε μετά install στο pc μας.

Steam Gifts: Tα Steam Gifts είναι δώρα που στέλνονται απευθείας από έναν λογαριασμό σε κάποιον άλλο λογαριασμό μέσω steam. Δε χρειάζεται να βάλετε πουθενά steam key. Με το που δέχεστε το δώρο μπαίνει απευθείας στο library σας.

Bundle: Ένα bundle είναι ένα πακέτο παιχνιδιών. Πολλά παιχνίδια σε ένα πακέτο. Πράγμα που σημαίνει ότι κάποιος μπορεί να πάρει ένα πακέτο για κάποια παιχνίδια και στο πακέτο αυτό να υπάρχουν και παιχνίδια που ήδη έχει άρα μπορεί και να τα κάνει giveaway.

Contributer: Contributer μπορείτε να γίνετε κάνοντας και εσείς κάποιο giveaway. Ανάλογα με την αξία των παιχνιδιών που έχετε δώσει δώρο γίνεστε και ανάλογος contributer. Παράδειγμα αν έχετε δώσει ένα παιχνίδι που κοστίζει 5 δολάρια γίνεστε Contributer 5$.


Όσοι λοιπόν ασχοληθείτε να θυμάστε πως χρειάζεται πάρα πολύ υπομονή. Μη νευριάζετε αν δε κερδίζετε κάτι. Κάποια στιγμή θα έρθει και αυτό σίγουρα. Έτσι και αλλιώς δεν έχετε να χάσετε κάτι...
Το username μου είναι Tsok όποιος θέλει να το τσεκάρει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου